Flinke schade bij botsing voor uitgang van carwash in Waarderpolder Haarlem

 

Haarlem – Een auto en een taxi zijn maandagmiddag met elkaar in botsing gekomen op de Hulswitweg. Rond kwart voor vijf reed een automobilist weg bij de carwash in de Waarderpolder, maar zag een taxi die over de Hulswitweg reed over het hoofd. Een harde botsing was het gevolg, waarbij beide voertuigen flinke schade opliepen. Twee ambulances, de brandweer en politie kwamen ter plaatse om hulp te verlenen.

Ambulancebroeders hebben beide inzittenden nagekeken. Op het moment van de aanrijding vervoerde de taxi geen passagiers. Na controle bleek niemand mee te hoeven naar het ziekenhuis. Een van de betrokkenen is door de ambulance naar huis gebracht.

De brandweer heeft de auto’s gecontroleerd. Beide beschadigde wagens zijn door een berger weggesleept.

Door het incident was de Hulswitweg tijdelijk afgesloten voor het verkeer.