Man met liefdesverdriet springt op voorruit van auto op afslag A10 Amsterdam

 

Amsterdam – Een man is dinsdag aan het einde van de middag op de motorkap van een auto gesprongen die op de afrit van de A10 reed. Rond kwart voor zes vond het incident plaats ter hoogte van de Jan van Galenstraat. Meerdere hulpdiensten, waaronder het Mobiel Medisch Team, kwamen in actie om hulp te verlenen.

Ambulancebroeders hebben het slachtoffer eerste hulp verleend. Uit verklaring van beide partijen bleek de man de vrouw te kennen die in de auto reed. De man zou liefdesverdriet hebben en daardoor op de auto van zijn ex zijn gesprongen.

Door het ongeval was op de afrit van de A10 maar een rijstrook beschikbaar voor het verkeer. Dit zorgde voor een flinke file voor verkeer dat vanaf de A10 afslag S105 wilde nemen.

Na behandeling in de ambulance kon het slachtoffer zijn weg lopend weer vervolgen. Het gealarmeerde traumateam hoefde niet ter plaatse te komen.