Massale politie-inzet na melding over ruzie met vuurwapen bij shoarmatent

 

Haarlem – De politie is vrijdagmiddag massaal uitgerukt naar een melding over een ruzie waarbij een vuurwapen zou zijn gezien. Rond vier uur kwam de melding bij de hulpdiensten binnen. Politieagenten in kogelwerende vesten positioneerden zich op strategische locaties rondom de Tempeliersstraat voordat zij de shoarmatent binnen gingen.

Eenmaal binnen gekomen bleek de situatie weer rustig te zijn. De melding kwam bij de hulpdiensten groter binnen dan dat deze dat daadwerkelijk was. Ook zou er geen sprake zijn geweest van een vuurwapen. Voor de zekerheid hebben agenten een auto doorzocht, maar ook hier werd niets in aangetroffen.

Het incident trok veel nieuwsgierigheid van wachtende mensen die in de Tempelierstraat op de bus stonden te wachten. In de straat stonden minstens 7 politiewagens en liepen veel agenten rond.

Een woordvoerder van de politie liet weten dat er geen aanhoudingen zijn verricht.