Taxi in botsing met bus op N201 in Hoofddorp

 

Hoofddorp – Een taxi is maandagavond in botsing gekomen met een bus op de N201 – Kruisweg in Hoofddorp. Het ongeval vond om even over tien uur plaats ter hoogte van het Leenderbos. De taxi kwam ter hoogte van de busbaan in botsing met de bus en kwam enkele meters verder op de N201 tot stilstand.

Ambulance, brandweer en politie kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. Ambulancebroeders hebben enkele buspassagiers nagekeken. Uiteindelijk hoefde er niemand mee naar het ziekenhuis, ook de taxichauffeur kwam er zonder verwondingen vanaf. In de taxi zaten op het moment van het ongeval geen passagiers.

Door het ongeval kwam het busverkeer op de busbaan tijdelijk stil te staan. Ook het verkeer dat op de N201 reed ondervond de nodige hinder. Vanaf de Cruquius werd al het verkeer het Leenderbos ingestuurd en vanaf de andere kant kon men niet afslaan richting het Leenderbos.

Een bergingswagen heeft de beschadigde taxi weggesleept.