Vader met 2 kinderen rijdt de sloot in langs Vogelenzangseweg – N206

 

Vogelenzang – De bestuurder van een auto is zaterdagmiddag van de weg geraakt en via een boom in de naastgelegen sloot tot stilstand gekomen. Het ongeval gebeurde rond kwart over drie toen de automobilist over de Vogelenzangseweg – N206 reed. In de auto zaten ook twee kleine dochters van hem.

Ambulance en politie kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. Ambulancebroeders hebben de drie inzittenden nagekeken, maar geen van alle raakte gewond. De kinderen waren wel erg geschrokken door het ongeval, zij kregen van de ambulancebroeders een traumabeertje tegen de schrik.

Politieagenten hebben volgens protocol nog een alcohol- en drugstest bij de bestuurder afgenomen. De man bleek niet onder invloed te verkeren. De man verklaarde zelf dat vermoedelijk vermoeidheid de oorzaak is geweest.

De drie inzittenden zijn door een bekende opgehaald. Een bergingswagen heeft de auto later uit de sloot gehaald.