Vrouw gewond bij botsing voor ziekenhuis in Haarlem-Noord

 

Haarlem – Een vrouw is woensdag aan het einde van de ochtend gewond geraakt bij een verkeersongeval. Om even voor twaalf uur kwamen op de Vondelweg ter hoogte van het Spaarne Gasthuis drie auto’s met elkaar in botsing toen de voorste auto moest afremmen voor een lesauto die plots remde. De middelste auto kon nog op tijd stoppen, maar de auto daarachter klapte tegen zijn voorganger aan. Deze auto schoot ook weer door tegen de auto daarvoor. Uiteindelijk raakte drie auto’s betrokken bij het ongeval.

Ambulance, brandweer en politie werden gealarmeerd om hulp te verlenen. De inzittenden van de auto’s zijn door de ambulancebroeders nagekeken. Na controle is een vrouw voor verdere verzorging overgebracht naar het ziekenhuis. Zij had last van haar nek.

De lesauto was na het ongeval doorgereden. Het is goed mogelijk dat de inzittenden van deze auto niets mee hebben gekregen van het ongeval.

Door het ongeval was de Vondelweg tijdelijk deels afgesloten voor het verkeer. Het verkeer werd om de beurt via de andere rijbaan langs het ongeval geleid. Een bergingswagen heeft een beschadigde wagen weggesleept.