Agenten helpen verhuizen na botsing in Haarlem

 

Haarlem – Bij een verkeersongeval op de Zijlweg in Haarlem hebben beide voertuigen flinke schade opgelopen. Het ongeval vond rond kwart voor negen plaats op de Zijlweg. De bestuurder van een busje wilde vanaf de Zijlweg linksaf de Hyacintenlaan inrijden, maar schatte de snelheid van een tegemoetkomende auto verkeerd in.

Tijdens het afslaan kwamen de twee voertuigen hard met elkaar in botsing. Ambulance, brandweer en politie kwamen ter plaatse om hulp te verlenen.

Ambulancebroeders hebben de inzittenden van de auto in de ambulance nagekeken. De twee inzittenden van het busje kwamen er met de schrik vanaf.

Beide voertuigen liepen flinke schade op. In het busje lagen allemaal dozen die de twee inzittenden net bij de Ikea hadden gehaald. Omdat de woning, waar de twee inzittenden net naartoe verhuist waren vrij dichtbij lag, hebben agenten de spullen vanuit het busje naar de woning gebracht.

Door het ongeval was de Zijlweg enige tijd in beide richtingen afgesloten voor het verkeer. Een bergingswagen heeft beide beschadigde voertuigen weggesleept.