Automobilist slaat op de vlucht na aanrijding in Haarlem

 

Haarlem – Een automobilist is zondag aan het begin van de avond tegen zijn voorganger aangereden. Het ongeval vond rond half zeven plaats op de Verspronckweg. Na het ongeval sprong de bestuurder van de achterste auto direct uit de auto en ging er hard rennend vandoor.

Ambulance en politie kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. Een van de twee vrouwen die in de voorste auto zaten, raakte door de klap gehoord. Zij is na behandeling door ambulancebroeders overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere zorg.

Politieagenten zijn in de omgeving op zoek gegaan naar de bestuurder van de auto. Agenten hebben een vermoeden wie de bestuurder van de auto is geweest. Hij schijnt een bekende van de politie te zijn.

De auto is door de politie in beslag genomen en weggesleept.