Bestuurder snorscooter gewond na botsing met geparkeerde auto

 

Haarlem – De bestuurder van een snorscooter is maandagmiddag gewond geraakt bij een botsing met een geparkeerde auto. Rond half drie reed de man vanaf de Tempeliersstraat de Stolbergstraat in, maar reed daarbij tegen een geparkeerde auto aan. Buurtbewoners troffen het slachtoffer even later met een flinke hoofdwond naast de auto aan en alarmeerden de hulpdiensten.

Ambulance en politie kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. Ambulancebroeders hebben het slachtoffer eerste hulp verleend. Na de eerste zorg moest het slachtoffer voor verdere behandeling overgebracht worden naar het ziekenhuis.

Omdat niemand het ongeval heeft zien gebeuren, is nog onduidelijk hoe het precies heeft kunnen gebeuren.

De scooter van het slachtoffer is met een hanger achter een politiebus meegenomen. De politie zal onderzoek doen naar de technische staat van de scooter.