Boom valt op auto, kerende automobilist rijdt tegen hek aan

 

Aerdenhout – Een automobiliste is zaterdagmiddag met haar auto aan de Koekoeksweg tegen een geparkeerde auto en het hek van een tuin aangereden. Dat gebeurde doordat zij wilde keren omdat de brandweer in de straat bezig was een omgewaaide boom weg te halen. De boom viel rond kwart voor vijf door de flinke wind vanuit een tuin op een geparkeerde auto.

Terwijl brandweerlieden bezig waren om de boom in stukken te zagen en daarmee de weg weer vrij te maken voor het verkeer, vond er een tiental meter verder een ongeval plaats.

Een vrouw die met haar auto wilde keren trapte vermoedelijk in plaats van op haar rem, op haar gaspedaal. Zij botste vervolgens tegen een geparkeerde auto aan en tot slot tegen het hek van een woning.

De aanwezige brandweerlieden schoten direct te hulp. De vrouw bleek door de klap niet gewond te zijn geraakt, maar was wel erg geschrokken. De brandweer heeft de politie erbij gehaald om te assisteren met de afhandeling van de schade.