Doorrijdster door politie thuis opgehaald na aanrijding met fietser

 

Heemstede – De politie heeft vrijdag aan het einde van de middag een vrouw thuis opgehaald nadat zij met haar auto een fietser had aangereden. Het ongeval vond rond kwart over vijf plaats ter hoogte van station Heemstede-Aerdenhout. De vrouw zag de fietser te laat aankomen op het fietspad en reed hem aan. De vrouw hoorde de man nog gillen maar besloot om door te rijden.

De fietser kwam door de aanrijding ten val, maar raakte niet gewond. Hij wist nog het kenteken van de auto te noteren en waarschuwde de politie. De politie kwam ter plaatse om de situatie te bekijken.

Aangezien de fietser het kenteken genoteerd had, zijn andere agenten naar het adres gereden waar de ten naam gestelde van de auto woonde. Daar troffen zij de bestuurster van de auto aan.

De vrouw moest vervolgens achter de politie aanrijden mee terug naar het ongeval. Daar zijn beide partijen samen gekomen en hebben zij een schadeformulier ingevuld.

De fiets van de man liep de nodige schade op.