Fietsster gewond na aanrijding met auto op rotonde Europaweg

 

Haarlem – Een vrouw is dinsdagmiddag gewond geraakt bij een aanrijding met een auto. Rond half drie fietste de vrouw over de rotonde op de Europaweg, toen zij ter hoogte van de Groningenlaan werd aangereden door een automobiliste. De vrouw kwam daarbij hard ten val en liep een flinke hoofdwond op.

Ambulance en politie kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. Ambulancebroeders hebben de gewonde vrouw eerste hulp verleend. Na de eerste zorg is zij met letsel aan onder meer haar hoofd overgebracht naar het ziekenhuis.

Door het ongeval was de Europaweg vanaf het Rivieraplein in de richting van de Groningenlaan afgesloten voor het verkeer.

Sinds de herinrichting van de Europaweg zijn er al meerdere ongevallen gebeurd waarbij fietsers op een van de de rotondes zijn aangereden.