Scooterrijder ernstig gewond bij ongeval in Buitenkaag

 

Buitenkaag – Een scooterrijder is zaterdagavond ernstig gewond geraakt bij een verkeersongeval in Buitenkaag. Rond kwart voor elf reed de man over de Lisserdijk, toen hij ter hoogte van een wegversmalling van de weg raakte en tegen een geparkeerde auto botste. De man kwam daarbij hard ten val en raakte ernstig gewond.

Hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. Ambulancebroeders hebben het slachtoffer eerste hulp verleend. De traumahelikopter landde in een naastgelegen weiland.

Na de eerste zorg op straat is het slachtoffer per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. In het ziekenhuis zal bloed van de man worden afgenomen om te kijken of de man onder invloed van verdovende middelen verkeerde.

De scooter van de man is tijdelijk in de tuin van een woning geparkeerd.