Scooterrijder gewond na botsing met auto in Hoofddorp

 

Hoofddorp – De bestuurder van een snorscooter is in de nacht van donderdag op vrijdag zwaargewond geraakt bij een verkeersongeval in Hoofddorp. Het ongeval vond om even over half een plaats op de kruising van de Paxlaan en de Gandhistraat. De scooterrijder kwam daarbij in botsing met een auto en kwam na het ongeval deels onder de auto te liggen.

Ambulance, brandweer, politie en een traumateam uit Amsterdam werden gealarmeerd om hulp te verlenen. Brandweerlieden hebben de auto opgetild om het slachtoffer uit zijn benarde positie te bevrijden.

Na de eerste hulp is het slachtoffer per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) is ter plaatse gekomen om alle sporen vast te leggen en de exacte toedracht van het ongeval te achterhalen. Hierdoor was de kruising geheel afgesloten voor het verkeer.