Auto slaat over de kop op Zeeweg richting Bloemendaal aan Zee

 

Overveen – Een automobilist is donderdagmiddag van de weg geraakt en over de kop geslagen. Het ongeval vond om even voor half twee plaats op de Zeeweg – N200 in de richting van Bloemendaal aan Zee. De auto, met daarin twee inzittenden, kwam uiteindelijk midden op de rijbaan tot stilstand. Ambulance, brandweer en politie kwamen in actie om hulp te verlenen.

Ambulancebroeders hebben de twee inzittenden zorg verleend. Na de eerste zorg zijn zij per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Door het ongeval was de Zeeweg richting Bloemendaal aan Zee zo’n drie kwartier afgesloten voor het verkeer. Hierna kon het verkeer gebruik maken van een rijbaan. Het wegdek zal later gerepareerd moeten worden voordat de weg weer volledig vrijgegeven kan worden.