Automobiliste belandt met auto op de kop in de sloot Hoofddorp

 

Hoofddorp – Een vrouw is in de nacht van vrijdag op zaterdag gewond geraakt nadat zij met haar auto op de kop in een sloot belandde. Om even over half twee reed de vrouw over de IJweg, toen zij met haar auto een paaltje langs de weg omver reed. De vrouw raakte daardoor de macht over het stuur kwijt en belandde enkele meters verder met haar auto op de kop in de sloot.

Ambulance, brandweer, politie en een traumateam uit Amsterdam werden gealarmeerd om hulp te verlenen. De vrouw wist met behulp van politieagenten en omstanders uit de wagen te komen.

Ambulancebroeders hebben haar vervolgens eerste hulp verleend. Na de eerste zorg is zij voor verdere behandeling met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Het Mobiel Medisch Team kwam met de auto ter plaatse.

De Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) is ter plaatse gekomen om alle sporen vast te leggen en de exacte toedracht van het ongeval te achterhalen. Door het ongeval was de IJweg vanaf de Kruisweg tijdelijk afgesloten voor het verkeer.