Man gewond bij steekincident in Hoofddorp

 

Hoofddorp – Bij een conflict op het Burgemeester van Stamplein in Hoofddorp is zaterdagavond rond 20.30 uur een 26-jarige man gewond geraakt. Het slachtoffer raakte gewond door een scherp voorwerp. Na het incident is de dader er vandoor gegaan. Het slachtoffer is voor behandeling per ambulance naar het ziekenhuis gegaan. De 59-jarige verdachte heeft zich later op een politiebureau in Amsterdam gemeld.

De politie stelt een onderzoek in. Mensen met informatie en / of camerabeelden kunnen contact opnemen met 0900-8844.

Twee dagen eerder, op donderdagavond raakte ook al een jongen gewond bij een steekpartij in Hoofddorp. Toen werd een 17-jarige jongen uit Hoofddorp op het Doevenerplein gestoken. De politie hield later die nacht twee verdachten aan.