Scooter rijdt door na aanrijding met fietsster in Haarlem centrum

 

Haarlem – Een vrouw is maandagmiddag hard ten val gekomen met haar fiets. Rond vijf uur fietste zij over de Raamvest, toen zij in botsing kwam met een scooterrijder die afsloeg naar de Korte Annastraat. De twee kwamen met elkaar in botsing en de vrouw kwam met haar fiets ten val. De scooterrijder besloot om niet te stoppen, maar door te rijden.

Twee ambulances en de politie kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. Ambulancebroeders hebben het slachtoffer eerste hulp verleend. Na de eerste zorg is zij voor verdere behandeling overgebracht naar het ziekenhuis.

Door het ongeval was de Raamvest vanaf de Grote Houtstraat afgesloten voor het verkeer. De politie is een onderzoek gestart om de bestuurder van de scooter te achterhalen.