Twee gewonden en drie aanhoudingen bij steekincident Haarlem

 

Haarlem – De politie is op zoek naar getuigen van een steekincident in een woning op zaterdagmiddag aan de Orionweg. Hierbij raakten twee personen gewond. Rond 13.55 uur kreeg de politie de melding van een steekincident. Twee mannen, niet zijnde de bewoners, zouden een conflict hebben met elkaar en daarbij zou zijn gestoken.

Eén van de mannen zou zijn weggereden naar het Planetenplein. Hier werd inderdaad een man met meerdere steekwonden aangetroffen. De man is naar het ziekenhuis overgebracht en is één van de verdachten.

In de woning waren de 42-jarige vrouwelijke en een 52-jarige mannelijk bewoner aanwezig. Zij zijn aangehouden en hun eventuele rol bij het steekincident wordt onderzocht. De mannelijke bewoner raakte ook gewond.