Zon en regendruppels bij SLAM! Koningsdag in Alkmaar

 

Alkmaar – Het SLAM! Koningsdag feest bij het AFAS stadion in Alkmaar is zaterdagmiddag al een groot succes. Het bijna uitverkochte festival, met een kleine 30.000 bezoekers is het erg druk. De zon had overduidelijk de overhand, want met een enkele regenbui was er ’s middags meer zon dan regen. De bezoekers hebben zich mede daardoor prima vermaakt.

Bekende Nederlandse dj’s als Bassjackers, Jay Hardway, Kris Kross Amsterdam, La Fuente, Lucas & Steve, Nicky Romero, STUK en Ummet Ozcan waren te zien en te horen. Daarbij stonden ook Lost Frequencies, Mike Williams, DJ Licious, Chocolate Puma, Afrobros en LNY TNZ nog op het podium.

Dit jaar stond er ook een totaal vernieuwde én grotere 2e stage gehost door Vunzige Deuntjes met o.a. Famke Louise, Mula B, JAYH, Tabitha en Yung Felix!

Het feest zal nog tot 22:00 uur doorgaan. Volgens de organisatie loopt het tot op heden erg succesvol.