Drie gewonden bij flinke aanrijding op afrit A200 bij Rottepolderplein

 

Halfweg – Bij een verkeersongeval op de A200 zijn zondagmiddag drie personen gewond geraakt. Rond kwart voor vijf vond de aanrijding tussen vier voertuigen plaats op de afrit van de A200 richting het Rottepolderplein. Meerdere ambulances en de politie kwamen ter plaatse om hulp te verlenen.

Ambulancebroeders hebben alle inzittenden nagekeken. Uiteindelijk moesten drie personen, twee vrouwen en een man, voor verdere behandeling mee naar het ziekenhuis.

Twee voertuigen liep flinke schade op. Uiteindelijk zijn drie auto’s weggesleept, de voorste wagen kon nog wel verder rijden.

Het verkeer dat Haarlem via de A200 uit wilde rijden richting het Rottepolderplein liep door de aanrijding flinke vertraging op. Door de uitloop van de racedagen op het circuit van Zandvoort was het extra druk op de weg.