Drie inzittenden hebben engeltje op schouder bij verkeersongeval in Cruquius

 

Cruquius – De drie inzittenden van een auto hebben zondagmiddag erg veel geluk gehad bij een verkeersongeval in de Cruquius. Rond twee uur ’s middags reed de bestuurder over de Kruisweg – N201 in de richting van Heemstede, toen hij met zijn auto in een flauwe bocht van de weg raakte. De auto reed door de middenberm rakelings langs een stevige verkeerspaal, kwam op de andere kant van de weghelft terecht waar hij hard tegen de vangrail aanreed en kwam uiteindelijk in de middenberm tot stilstand tegen een lantaarnpaal.

Ambulance en politie kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. Ambulancebroeders hebben alle drie de inzittenden nagekeken. Wonder boven wonder kwamen zij er zonder verwondingen vanaf. De drie kunnen van geluk spreken dat zij niet frontaal tegen de stevige verkeerspaal aanreden, of dat op het moment dat zij van de weg raakte er auto’s in tegengestelde richting reden.

De auto raakte zwaar beschadigd. Een bergingswagen heeft het voertuig weggesleept.