Gewonde bij kop-staartbotsing op de Delftlaan – N208 in Haarlem

 

Haarlem – Een vrouw is vrijdagmiddag gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Delftlaan – N208 in Haarlem. Rond een uur vond de aanrijding tussen drie voertuigen plaats voor de verkeerslichten ter hoogte van de Orionweg. Ambulance en politie kwamen ter plaatse om hulp te verlenen.

Een van de inzittenden, een vrouw, raakte door de aanrijding gewond. Zij is na de eerste zorg door ambulancebroeders voor verdere behandeling overgebracht naar het ziekenhuis. Een andere inzittenden is geadviseerd om langs de huisarts te gaan voor verdere controle.

Door het ongeval was er nog maar een rijstrook voor het verkeer beschikbaar. Dit zorgde voor flinke file in de richting van Haarlem-Noord. Een bergingswagen heeft twee van de drie auto’s weggesleept.