Scooterrijdster gewond bij aanrijding met auto in Lijnden

 

Lijnden – Een scooterrijdster is vrijdagavond gewond geraakt bij een aanrijding met een auto in Lijnden. Om even over half negen ging het op de kruising van de N232 – Schipholweg en de Hoofdweg mis. De snorscooter, met daarop twee opzittenden, werd op de kruising geschept door een auto. De scooter kwam enkele meters verder op straat te liggen.

Ambulance en politie kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. Een van de opzittenden raakte door de aanrijding flink gewond. Ambulancebroeders hebben haar eerste hulp verleend. Na de eerste zorg is zij per ambulance met spoed overgebracht naar het AMC ziekenhuis in Amsterdam. De andere opzittenden kwam er met de schrik van af.

De Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) is ter plaatse gekomen om alle sporen vast te leggen en de exacte toedracht van het ongeval te achterhalen. De N232 – Schipholweg was hierdoor geruime tijd vanaf de Hoofdweg in de richting van Schiphol in beide richtingen afgesloten voor het verkeer.