Succesvolle eerste editie Lente Circus Festival in Hoofddorp

 

Hoofddorp – Bij de Toolenburgerplas vond afgelopen zaterdag de eerste editie plaats van een nieuw festival, genaamd Lente Circus. Het festival trok zo’n drieduizend bezoekers en was daarmee volledig uitverkocht.

Op drie verschillende podia waren wisselende soorten muziek te horen. Uit de muziekboxen klonken met name Hip-Hop, R&B, Dancehall en hitjes uit de 90’s en 00’s.

Bezoekers die even wat anders wilden dan naar de muziek luisteren konden zich onder meer vermaken bij kermisattracties. Daar stond een rodeostier en was het de uitdaging om daar zo lang mogelijk op te blijven zitten. Voor wie na verloop van tijd trek kreeg, waren er diverse foodtrucks aanwezig.

Het festival kwam om 23 uur ten einde waarna de bezoekers weer huiswaarts keerden.