Twee gewonden bij ongeval tussen auto en snorscooter in Amsterdam

 

Amsterdam – Twee personen zijn dinsdagavond gewond geraakt bij een verkeersongeval. Rond kwart voor negen reden twee personen op een snorscooter over de Dubbelink, toen zij ter hoogte van de Dubbelinkdreef hard in botsing kwamen met een auto. Twee ambulances en enkele politie-eenheden kwamen ter plaatse om hulp te verlenen.

Een van de scooterrijders raakte door het ongeval flink gewond. Ook de andere opzittende liep verwondingen op. Beide zijn per ambulance, waarvan er een met spoed, overgebracht naar het ziekenhuis.

De Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) is ter plaatse gekomen om alle sporen vast te leggen en de exacte toedracht van het ongeval te achterhalen. De Dubbelinkdreef was hierdoor geruime tijd in beide richtingen afgesloten voor het verkeer.