Vrouw gewond bij aanrijding op de A9 bij Lijnden

 

Lijnden – Een vrouw is zondagmiddag gewond geraakt bij een aanrijding op de A9. Rond kwart voor vijf vond de kop-staartbotsing tussen drie voertuigen plaats op de A9 bij knooppunt Raasdorp. Ambulance, brandweer en politie werden opgeroepen om hulp te verlenen. Een van de inzittenden, een vrouw, had door de klap last gekregen van haar nek.

Ambulancebroeders hebben de gewonde vrouw in de ambulance nagekeken. Na de behandeling is zij voor verdere zorg overgebracht naar het ziekenhuis.

Het verkeer dat vanaf de A9 de A5 op wilde rijden ondervond flinke hinder van het ongeval. Enkele automobilisten negeerde het rode kruis en reden tot aan het laatste moment door. De politie heeft de kentekens van deze auto’s opschreven en kunnen binnenkort een boete op de deurmat verwachten.