Auto komt onder vrachtwagen terecht bij aanrijding op A4 bij Hoofddorp

 

Hoofddorp – Een personenauto is maandag aan het einde van de ochtend deels onder een vrachtwagen terecht gekomen. Het verkeersongeval vond rond kwart voor twaalf plaats op de A4 bij Hoofddorp in de richting van Den Haag. Meerdere ambulances, de brandweer en politie werden gealarmeerd om hulp te verlenen.

Ambulancebroeders hebben de twee inzittenden van de auto nagekeken. Wonderwel kwamen zij er zonder zware verwondingen vanaf. Wel is minstens een persoon per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere zorg.

De bestuurder van de vrachtwagen verklaarde tegenover de politie dat hij moest afremmen voor het verkeer voor hem. De vrachtwagenchauffeur zou al stil hebben gestaan, waarna hij enkele seconden later plots een harde klap hoorde.

Een bakwagen die achter de personenauto reed kon de auto ook niet meer ontwijken en knalde achterop de personenwagen.

Door het ongeval ontstond er op de A4 in de richting van Den Hag een flinke file. De Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) is ter plaatse gekomen om alle sporen vast te leggen en de exacte toedracht van het ongeval te achterhalen.