Man zwaargewond bij steekincident in Haarlem-Noord

 

Haarlem – Een man is vrijdag aan het begin van de middag zwaargewond geraakt bij een steekincident in Haarlem-Noord. Rond kwart over twaalf vond het incident plaats in de Preangerstraat in Haarlem-Noord. Het slachtoffer raakte daarbij zwaargewond. Hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter kwamen ter plaatse om hulp te verlenen.

Ambulancebroeders hebben het slachtoffer eerste hulp verleend. De traumahelikopter landde in de omgeving. Na de eerste zorg op straat is het slachtoffer met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Drie politiemotoren hebben de ambulance daarbij door het verkeer begeleidt.

Volgens een woordvoerder van de politie is het slachtoffer door eigen toedoen gewond geraakt. De politie is dan ook niet opzoek naar verdachten en gaat niet uit van een misdrijf.