Motorrijder raakt van de weg, ramt auto en raakt zwaargewond

 

Rijsenhout – Een motorrijder is maandagavond ernstig gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Leimuiderdijk in Rijsenhout. Om even over tien uur reed de motorrijder over de Leimuiderdijk, toen hij door nog onbekende oorzaak van de weg raakte. Vervolgens kwam hij in de berm terecht, raakte een betonnen paaltje en reed via een grindpad tegen een geparkeerde auto aan. Het slachtoffer kwam vervolgens enkele meters verder op straat te liggen en raakte zwaargewond.

Meerdere hulpdiensten, waaronder een traumateam uit Amsterdam, kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. Het slachtoffer is na behandeling op straat met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Tijdens het ongeval was de Leimuiderdijk vanaf de Grote Poellaan in beide richtingen afgesloten voor het verkeer.