Scooterrijder rijdt door na botsing met andere scooterrijder in Heemstede

 

Heemstede – Twee scooterrijders zijn maandagavond met elkaar in botsing gekomen langs de Zandvoortselaan in Heemstede. Rond kwart voor elf reed een snorscooter met daarop twee opzittenden over het fietspad langs de Zandvoortselaan. Ter hoogte van de Laan van Bloemenhove wilde een andere scooterrijder de twee jongens inhalen, maar de twee kwamen daarbij met elkaar in botsing.

De snorscooter met de twee opzittenden kwamen ten val en liepen verwondingen op. De bestuurder van de andere scooter besloot na het ongeval door te rijden.

Ambulance en politie kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. Ambulancebroeders hebben beide jongens in de ambulance nagekeken en behandeld aan hun verwondingen. Een van de twee moest voor verdere behandeling mee naar het ziekenhuis.

De politie stelt een onderzoek in naar de doorgereden scooterrijder. De scooterrijder van de twee jongens is tijdelijk bij een buurtbewoner in de tuin gezet.