Vrouw buiten bewustzijn na val met elektrische fiets

 

Bennebroek – Een vrouw is maandag om even voor middernacht hard ten val gekomen met haar elektrische fiets. Rond kwart voor twaalf reed de vrouw over de Binnenweg in Bennebroek, toen zij met haar fiets een stoeprandje raakte. De vrouw kwam daardoor hard ten val en raakte buiten bewustzijn. Een passerende automobilist zag het gebeuren en waarschuwde direct de hulpdiensten.

Twee ambulances, de politie en een traumahelikopter uit Amsterdam werden gealarmeerd om hulp te verlenen. Ambulancebroeders hebben haar eerste hulp verleend. Na de eerste zorg is zij voor verdere behandeling overgebracht naar het ziekenhuis.

De gealarmeerde traumahelikopter bleek uiteindelijk niet meer nodig te zijn. De fiets van de vrouw is door een politieagente tijdelijk ergens neergezet.