Wielrenner en fietsster gewond bij botsing in Tempeliersstraat

 

Haarlem – Een wielrenner en een fietsster zijn donderdagmiddag met elkaar in botsing gekomen. Het ongeval vond rond vier uur plaats in de Tempeliersstraat. Zowel de wielrenner als de vrouw op haar fiets kwamen ten val. Ambulance en politie kwamen ter plaatse om hulp te verlenen.

Ambulancebroeders hebben aan beide slachtoffers eerste hulp verleend. Na de eerste zorg moesten beide slachtoffers mee naar het ziekenhuis. De wielrenner, een oudere man, vond dat echter niet nodig. Ondanks herhaaldelijk advies van de ambulancebroeders bleef de wielrenner bij zijn standpunt dat hij niet mee wilde.

Hem is geadviseerd om dan op eigen gelegenheid nog langs de huisarts of het ziekenhuis te gaan. De vrouw is wel met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor verdere behandeling.