Winderig Veerplas Festival ondanks late start alsnog succes

 

Haarlem – Het leek even spannend te worden of het Veerplas Festival zaterdag nog zou doorgaan. Door de harde wind kon de organisatie het festivalterrein bij de Veerplas in de Waarderpolder aan het begin van de middag nog niet openen vanwege de veiligheid. Gelukkig kwam er voor de bezoekers in de loop van de middag toch nog goed nieuws, het festivalterrein werd om 16:45 uur veilig verklaard waarna het feest van start kon gaan.

De festivalgangers, die al in groten getale in de omgeving aanwezig waren en zich met name bij een het nabijgelegen woonwarenhuis ophielden, konden vervolgens naar het festivalterrein komen. Ondanks dat het flink waaide, bleef het gelukkig droog en liet de zon zich aan het begin van de avond ook nog even zien.

Met meer dan 50 acts verspreid over 6 stages was er voor ieder wat wils. Het feest ging nog door tot 23:00 uur ’s avonds, waarna de bezoekers na een geslaagde avond weer huiswaarts keerde.