Auto vliegt uit de bocht op rotonde in Overveen

 

Overveen – Een automobilist is maandagavond op een rotonde in Overveen uit de bocht gevlogen. Om even voor tien uur ging het mis toen de bestuurder vanuit Bloemendaal aan Zee kwam en over de Zeeweg reed in de richting van de Militairenweg. Op de rotonde ter hoogte van de Brouwerskolkweg vloog de automobilist uit de bocht en botste tegen een verkeerspaal aan.

Ambulance en politie kwamen ter plaatse om de drie inzittenden van de auto eerste hulp te verlenen. Twee inzittenden raakte door de klap gewond en moesten worden behandeld door het ambulancepersoneel. Na behandeling in de ambulance moest een van de inzittenden voor verdere zorg over worden gebracht naar het ziekenhuis voor verdere zorg.

De Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) is ter plaatse gekomen om alle sporen vast te leggen en de exacte toedracht van het ongeval te achterhalen.

Door het ongeval was de rotonde in de richting van de Militairenweg geruime tijd afgesloten voor het verkeer.