Automobiliste zwaargewond bij aanrijding met bus op N232 in Badhoevedorp

 

Badhoevedorp – De bestuurster van een auto is woensdagmiddag zwaargewond geraakt bij een aanrijding met een bus. Rond half drie vond het ongeval plaats op de Schipholweg – N232, net voor de kruising bij de Sloterweg. Meerdere hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, kwamen ter plaatse om hulp te verlenen.

De bestuurster van de auto raakte door de klap zwaargewond. Zij is na de eerste zorg met spoed per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere behandeling. De traumahelikopter landde in de omgeving van het ongeval.

Ambulancebroeders hebben enkele buspassagiers nagekeken. Onduidelijk is nog of inzittenden van de bus ook nog gewond zijn geraakt.

Door het ongeval was de Schipholweg – N232 tussen de Sloterweg en de Amsterdamse Baan afgesloten voor het verkeer. Dit zorgde aan beide kanten van de afzettingen voor flinke files.

Beide beschadigde voertuigen zijn door een bergingsbedrijf weggesleept.