Flinke ravage na botsing door onwel geworden buschauffeur

 

Haarlem – Een lijnbus heeft vrijdagmiddag voor flinke ravage gezorgd in Haarlem. Rond kwart voor drie reed de bus over de Amnesty Internationalweg toen de buschauffeur onwel raakte. De bus ramde een geparkeerde auto welke vervolgens een boom omver reed. Een paar meter verder kwamen de voertuigen tot stilstand.

Ambulance, brandweer en politie kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. Ambulancebroeders hebben de buschauffeur nagekeken. Na de eerste zorg is hij voor verdere behandeling overgebracht naar het ziekenhuis. Op het moment van de botsing zaten er geen passagiers in de bus.

De schade was aanzienlijk. De personenauto, die nog geen maand oud was, kan als total los worden beschouwd. Ook de bus raakte zwaar beschadigd. Beide voertuigen zijn door een bergingsbedrijf weggesleept.