Lange file op A9 richting Alkmaar door meerdere botsingen

 

Spaarndam – Op de A9 ter hoogte van Spaarndam zijn dinsdagmiddag meerdere voertuigen met elkaar in botsing gekomen. Even later vond er nog een ongeval op de A9 plaats, ditmaal net na het Rottepolderplein. Beide ongevallen zorgde voor een lange file in de richting van Alkmaar.

Bij het ongeval ter hoogte van Spaarndam kwamen meerdere voertuigen met elkaar in botsing. Ambulance, brandweer en politie werden opgeroepen, maar voor zo ver bekend raakte hier niemand bij gewond.

Kort daarna vond er nog een ongeval plaats, ditmaal net na het Rottepolderplein. Ook hierbij raakte meerdere voertuigen, waaronder een motor, betrokken. Twee ambulances kwamen ter plaatse om de betrokkenen eerste hulp te verlenen. Het is onbekend wat het letsel van deze slachtoffers is.

Tussen knooppunt Badhoevedorp en knooppunt Raasdorp staat een file van vijf kilometer, tussen knooppunt Raasdorp tot aan knooppunt Rottepolderplein staat nog eens twee kilometer stilstaand verkeer. Ter hoogte van het Rottepolderplein zijn twee rijstroken afgesloten.

Tussen knooppunt Badhoevedorp en Amstelveen staat 3 kilometer stilstaand verkeer.