Maaltijdboxbezorger breekt pols bij aanrijding in Haarlem

 

Haarlem – De bezorger van verse maaltijdboxen is maandagavond gewond geraakt bij een verkeersongeval. Om even voor zes uur ’s avonds had de man te laat door dat het verkeer op de Amsterdamsevaart voor hem afremde en stilstond. De man klapte met een flinke vaart tegen zijn voorganger aan. Ambulance en politie werden gealarmeerd om hulp te verlenen.

De bestuurder van het busje raakte door de klap gewond. Hij heeft daarbij onder meer zijn pols gebroken. Ambulancebroeders hebben het slachtoffer eerste hulp verleend en voor verdere zorg overgebracht naar het ziekenhuis.

Door het ongeval kwam het verkeer dat vanaf de snelweg Haarlem via de Amsterdamsevaart in wilde rijden behoorlijk vast te staan. Doordat de Amsterdamsevaart in de richting van de Amsterdamse Poort volledig was afgesloten, werd al het verkeer een woonwijk ingestuurd.

Een bergingswagen heeft het busje weggesleept.