Oldtimer raakt van de weg, bestuurder gewond

 

Haarlem – De bestuurder van een oldtimer is maandag aan het begin van de middag gewond geraakt bij een verkeersongeval. Rond half twee reed de automobilist vanaf de A200 in de richting van Haarlem. Bij de afslag naar de Amsterdamsevaart raakte de automobilist door nog onbekende oorzaak van de weg en reed meerdere verkeerspalen uit de grond. De auto kwam daarna een tiental meter verder tegen een verkeerslicht tot stilstand.

Ambulance, brandweer en politie kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. Ambulancebroeders hebben het slachtoffer eerste hulp verleend. Na de eerste zorg is het slachtoffer voor verdere behandeling overgebracht naar het ziekenhuis.

De oldtimer, een Nissan Figaro uit 1991, raakte door het ongeval zwaar beschadigd. Een bergingswagen heeft het voertuig weggesleept.

Door het ongeval was de afslag richting Haarlem-centrum vanaf de A200 afgesloten voor al het verkeer.