Pizzabezorger raakt van de weg en rijdt tegen afvalbak

 

Haarlem – Een pizzabezorger is vrijdag aan het einde van de middag lichtgewond geraakt. Rond kwart over vijf reed de jongen met zijn scooter over de Vergierdeweg, toen hij plots van de weg raakte. De jongen klapte vervolgens tegen een afvalbak aan en kwam uiteindelijk in het gras te liggen.

Ambulance en politie kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. Ambulancebroeders hebben de jongen in de ambulance uitvoerig nagekeken. Na de behandeling in de ambulance weigerde de jongen om mee te gaan naar het ziekenhuis.

Vermoedelijk is een epileptische aanval de oorzaak geweest van het ongeval. De politie zal een melding maken bij het CBR om de rijgeschiktheid van de jongen onder de loep te nemen.

Na de afhandeling van het ongeval is de jongen met zijn scooter te voet teruggegaan naar de pizzatent. Van de twee pizza’s die de jongen bij zich had bleef weinig meer over.