Auto rijdt tegen boom op Zeeweg Overveen, man en vrouw gewond

 

Overveen – Op de Zeeweg in Overveen zijn donderdagochtend twee personen gewond geraakt. Om even voor half elf reed de automobilist vanuit Bloemendaal aan Zee in de richting van Overveen. Ter hoogte van restaurant De Bokkedoorns raakte de auto van de weg en reed met flinke snelheid tegen een boom aan. De twee inzittenden raakte daarbij gewond. Ambulance, brandweer, politie en een traumahelikopter werden gealarmeerd om hulp te verlenen.

Ambulancebroeders hebben de twee gewonden, een man en een vrouw, eerste hulp verleend. De vrouwelijke passagier kwam door de aanrijding bekneld te zitten. Brandweerlieden hebben haar met behulp van hydraulisch gereedschap uit haar benarde positie gehaald.

Beide slachtoffers zijn daarna per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De gealarmeerde traumahelikopter bleek niet nodig te zijn.

Door het ongeval was een rijstrook afgesloten voor het verkeer.