Automobiliste gewond bij aanrijding op Westelijke Randweg

 

Haarlem – Een vrouw is dinsdagmiddag gewond geraakt bij een verkeersongeval. Rond half vier stond de automobiliste voor de verkeerslichten op de kruising van de Westelijke Randweg – N208 en de Wagenweg te wachten. Toen het verkeerslicht op groen ging, klapte de automobilist die achter haar stond, tegen de auto van de vrouw aan.

Ambulance en politie kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. De vrouw werd in eerste instantie door een motor-ambulancebroeder nagekeken. Zij contstateerde dat het slachtoffer toch naar het ziekenhuis moest voor verdere behandeling.

Een normale ambulance kwam daarom ook ter plaatse. Met behulp van ambulancebroeders is het slachtoffer op een brancard gelegd en voor verdere zorg overgebracht naar het ziekenhuis.

Door het ongeval waren de twee linker rijbanen afgesloten voor het verkeer. Dit zorgde voor flinke overlast doordat al het verkeer rechtsaf Herenweg richting Heemstede werd opgestuurd.