Uitgebreid politie-onderzoek in loods Waarderpolder Haarlem

 

Haarlem – De politie en het leger hebben donderdagochtend uitgebreid onderzoek gedaan in een loods in de Waarderpolder in Haarlem. Vanaf kwart voor acht waren mensen politieagenten, de recherche en mensen van het leger aanwezig bij een loods aan de Wateringweg. Ook werd er eerder in de ochtend een onderzoek gedaan bij een woning in de Duinoordstraat in Haarlem-Noord.

Een woordvoerder van de politie Noord-Holland kon alleen zeggen dat het een onderzoek was vanuit een andere politieregio en wilde er verder niets over kwijt.

Een woordvoerder van de politie Midden-Nederland, de regio vanuit waar het onderzoek bleek te komen, kon er alleen over vertellen dat het een onderzoek was in een lopend onderzoek. Ook zij kon er verder geen verdere informatie over kwijt.

Rond half een ’s middags was het onderzoek in de afrondende fase.

De politie heeft verschillende voorwerpen in beslag genomen voor verder onderzoek.