Fietser gewond na botsing met maaltijdbezorger

 

Haarlem – Een fietser is zondagavond gewond geraakt nadat hij in botsing kwam met een maaltijdbezorger. Om even voor half acht reed de fietser over het fietspad langs de Europaweg, toen hij ter hoogte van de Costa Del Sol linksaf wilde slaan. Op dat zelfde moment wilde de bestuurder van de scooter de fietser inhalen, waarbij de twee met elkaar in botsing kwamen.

Ambulance en politie kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. Ambulancebroeders hebben het slachtoffer op straat eerste hulp verleend. Na de eerste zorg is hij voor verdere zorg overgebracht naar het ziekenhuis.

De scooter van de maaltijdbezorger is door de politie in beslag genomen. De politie zal onderzoek doen naar de technische staat van de scooter. De bestuurder van de scooter kwam er met lichte verwondingen van af.