Gewonde en flinke schade bij kettingbotsing in Heemstede

 

Heemstede – Bij een kettingbotsing in Heemstede is woensdag aan het begin van de avond een gewonde gevallen. Ook liep vier auto’s flinke schade op. Rond kwart over zes vond de kettingbotsing tussen vier auto’s plaats op de Heemsteedse Dreef. Ter hoogte van de Spaarnzichtlaan klapte de vier wagens op elkaar. Een van de inzittenden, een vrouw, raakte door de klap gewond.

Ambulancebroeders hebben de gewonde vrouw eerste hulp verleend. Na de eerste zorg is zij voor verdere behandeling overgebracht naar het ziekenhuis.

Drie van de vier auto’s liepen flinke schade op en konden niet meer verder rijden. De bumper van vierde auto kon tijdelijk met ducktape aan elkaar geplakt worden, zodat de bestuurder nog naar huis kon rijden en morgen zelf de garage bezoeken.

De andere drie auto’s zijn met een bergingswagen weggesleept. Door het ongeval kwam er een flinke plas olie op het wegdek te liggen. De gemeente is in kennis gesteld om het wegdek te komen reinigen.