Hulpdiensten in actie na melding persoon ‘overreden’ door trein

 

Haarlem – De hulpdiensten zijn in de nacht van zaterdag op zondag uitgerukt naar het treinstation van Haarlem. Om even over twaalf uur kwam de melding binnen dat er iemand midden op het spoor was gaan liggen en overreden zou zijn door een trein, maar de persoon daarna weer was opgestaan.

Ambulance en politie kwamen ter plaatse. Op het station, ter hoogte van spoor 3 zou het incident hebben plaatsgevonden.

Bij aankomst was er enige onduidelijkheid wat er nou precies had plaatsgevonden. Getuigen hadden iemand op het spoor zien gaan liggen, waarna er een trein overheen zou zijn gereden. Bij het groepje mensen dat werd aangetroffen bleek echter niemand een schrammetje te hebben opgelopen.

Agenten hebben er uiteindelijk voor gezorgd dat het groepje mensen de juiste trein is ingestapt. De hulpdiensten konden daarna weer met vervolg.

Het was voor de hulpdiensten nog onduidelijk wat zich er nou precies heeft afgespeeld.