Man valt het water in tijdens uitlaten van hond en raakt gewond

 

Haarlem – Een man is woensdagavond in het water gevallen toen hij zijn hond aan het uitlaten was. Rond elf uur werd hij door voorbijgangers aangetroffen in het water langs de Kinderhuissingel ter hoogte van de fietsbrug. De omstanders waarschuwden direct de hulpdiensten, waarop ambulance, brandweer en politie werden opgeroepen.

De man bleek tijdens het uitlaten van zijn hond het water ingevallen te zijn. Ambulancebroeders hebben hem eerste hulp verleend. Na de eerste zorg is hij voor verdere behandeling overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie heeft zich in afwachting van de dierenambulance over de hond ontfermd. De dierenambulance zal de hond meenemen en tijdelijke opvang regelen.

De man verkeerde vermoedelijk onder invloed van alcohol.