Verkeersregelaar aangereden door bestuurder van brommobiel

 

Aerdenhout – Een verkeersregelaar is dinsdagmiddag gewond geraakt nadat hij werd aangereden door een brommobiel. Om even over half twee reed de bestuurder van een brommobiel over de Vogelenzangseweg – N206, in de richting van Vogelenzang. Ter hoogte van de ingang van de Amsterdamse Waterleidingduinen stonden verkeersregelaars, omdat een rijstrook afgesloten was wegens snoeiwerkzaamheden.

De bestuurder van de brommobiel reed recht op de verkeersregelaar af en reed hem aan. De verkeersregelaar kon deels opzij springen, maar werd toch geraakt.

Ambulance en politie kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. Ambulancebroeders hebben het slachtoffer eerste hulp verleend. Na de eerste zorg is hij voor verdere behandeling overgebracht naar het ziekenhuis.

De bestuurder van de brommobiel verklaarde tegenover de politie dat hij de verkeersregelaar niet zag staan. Afhankelijk van het letsel wat de verkeersregelaar heeft opgelopen, zal de man bij het CBR aangemeld worden voor een rijvaardigheidstest.