Beschonken automobilist knalt achterop Duitse toeristen in Zandvoort

 

Zandvoort – Een automobilist is dinsdagmiddag achterop twee Duitse toeristen geknald. Het ongeval vond rond half drie plaats op de Zandvoortselaan, toen de Duitse toeristen ter hoogte van de Herman Heijermansweg wilden stoppen om een scooterrijder over te laten steken. De bestuurder van de kampeerwagen die erachter reed merkte dit niet op en knalde vol tegen de auto voor hem aan.

Ambulance en politie kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. Ambulancebroeders hebben een van de Duitse toeristen, een vrouw nagekeken. Zij had last van haar nek. Na controle bleek zij niet mee te hoeven naar het ziekenhuis.

De bestuurder van de kampeerwagen is door agenten aangehouden. Hij bleek te veel alcohol gedronken te hebben. Hij heeft zijn hond in de auto achtergelaten (met het raam op een kiertje) en is met agenten meegegaan naar het politiebureau voor een uitgebreide alcoholtest.